Θέρμου
Small text Medium text Large text

αναζήτηση


Δελτία Τύπου

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΚΥΑ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΖΩΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΥΨΟΥΣ 22 ΕΚ. ΕΥΡΩ

 Ο Δήμος Θέρμου ενημερώνει τους πολίτες του ότι υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάρκο Μπόλαρη, και διαβιβάστηκε προς Υπογραφή στον Υπουργό Οικονομικών η Κ.Υ.Α. για την έγκριση του προγράμματος οικονομικών αποζημιώσεων και ενισχύσεων που προκύπτουν από την επιβολή κτηνιατρικών μέτρων εξυγίανσης ζωϊκού κεφαλαίου για το έτος 2016, η οποία ισχύει από 01/01/2016 έως 31/12/2016.  περισσότερα...

  Δελτία Τύπου
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

 40 ΧΡΟΝΙΑ (1975-2015)

ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ

Διαβάστε αναλυτικά τo πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.

 

 

  Δελτία Τύπου
«ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

  Ο Δήμος Θέρμου ενημερώνει τους πολίτες του ότι υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλη Αποστόλου Υπουργική Απόφαση για την χορήγηση συνδεδεμένης ενίσχυσης στους κτηνοτρόφους κατόχους ειδικών δικαιωμάτων που δεν δηλώνουν εκτάσεις το 2015.

 

Δείτε περισσότερα εδώ.

  Δελτία Τύπου
Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος - 5η Ιουνίου

     Η προστασία του περιβάλλοντος έχει καθοριστική σημασία για την ποιότητα ζωής των σημερινών και των μελλοντικών γενεών. Αυτό που αποτελεί πρόκληση είναι ο συνδυασμός της προστασίας του περιβάλλοντος με τη συνεχή οικονομική ανάπτυξη, κατά έναν βιώσιμο μακροπρόθεσμα τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

  Δελτία Τύπου
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΑΒΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

 Ο Δήμος Θέρμου ενημερώνει τους πολίτες του ότι από το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης προωθείται νομοθετική πρωτοβουλία με την οποία παρατείνεται η προθεσμία νομιμοποίησης των σταβλικών και εν γένει κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων για 18 μήνες από τη λήξη της, δηλαδή μέχρι τις 12 - 09 - 2016. Δείτε περισσότερα εδώ.

  Δελτία Τύπου
«ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2015»

         Ο Δήμος Θέρμου ενημερώνει τους πολίτες του ότι στα πλαίσια της υπ’ αριθμ. 956/60312/08-05-2014 Υ.Α. σχετικά με τον καθορισμό των όρων και των προϋποθέσεων για την εφαρμογή των δράσεων 3.1 ‘‘ Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων’’ και 3.2 ‘‘ Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας’’  ξεκίνησε η υλοποίηση των ανωτέρω Δράσεων Μελισσοκομίας.  

Η υποβολή των αιτήσεων από τους μελισσοκόμους ολοκληρώνεται την 30η Απριλίου για το έτος 2015. Δείτε αναλυτικά εδώ.

  Δελτία Τύπου
«ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ»

«ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ»

 

  

        Ο Δήμος Θέρμου ενημερώνει τους πολίτες του για το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής των αμπελώνων σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 306206/03-12-2010 (ΦΕΚ 1896 τεύχος Β΄/2010) ΚΥΑ. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

  Δελτία Τύπου
«ΈΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2015»

 

«ΈΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2015»

 

       Ο Δήμος Θέρμου ενημερώνει τους πολίτες του ότι η διαδικασία υποβολής αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης (δήλωσης ΟΣΔΕ 2015) ξεκίνησε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

  Δελτία Τύπου
Διάσκεψη της ΕΕ για τη διαβούλευση φορέων, στην Αθήνα, στις 6-7 Φεβρουαρίου 2014

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με την Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διοργανώνουν Διεθνή Διάσκεψη για τη διαβούλευση των ενδιαφερομένων φορέων (stakeholders) σχετικά με τη Στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Αδριατική και το Ιόνιο (EUSAIR) - όπως ονομάζεται επίσημα η Μακροπεριφέρεια "Αδριατικής-Ιονίου" - στην Αθήνα (Ξενοδοχείο Divani Caravel) στις 6-7 Φεβρουαρίου 2014.

 

Δείτε  εδώ ολόκληρη την επιστολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ.Κατσιφάρα.

 

Τι είναι η μακροπεριφέρεια "Αδριατικής-Ιονίου" (EUROSAIR); Δείτε εδώ.

  Δελτία Τύπου
Πρόσκληση σε ενημερωτική συνάντηση - Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΙΤΩΛΙΑ» και η ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ ΟΤΑ, ως συντονιστής εταίρος της Α.Σ., σας καλούν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11:00, στην ενημερωτική συνάντηση – παρουσίαση της Πράξης που μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε ολόκληρη την πρόσκληση εδώ.

  Δελτία Τύπου

Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by SingularLogic