Θέρμου
Small text Medium text Large text

αναζήτηση


Πανοραμική Όψη


Εικονική Περιήγηση


δημοσκοπήσεις

Πείτε την γνώμης σας για το νέο site του δήμου μας

Καταχώριση Έρευνας  Προβολή Αποτελεσμάτων

 

 

 Τηλ.: 2644360100 , 2644360120

Fax: 2644023179

E-Mail: dthermo@otenet.gr

Ταχ/κή Δ/νση: ΘΕΡΜΟ – Τ. Κ.: 30008

Χαιρετισμός Δημάρχου

 

Αγαπητέ Δημότη και Αγαπητή Δημότισσα,

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Δήμου μας.     

 Το Θέρμο, είναι μια πόλη  με μεγάλη ιστορία, πολιτιστική προσφορά  και με ιδιαίτερες επιδόσεις στον τομέα των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών.

   Η ιστοσελίδα δεν είναι για μας αυτοσκοπός, αλλά ένα ακόμη εργαλείο για να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις ευθύνες που έχουμε αναλάβει απέναντι στους συμπολίτες μας.

 Ευθύνες για μια πόλη ανθρώπινη, φιλική προς το περιβάλλον, καθαρή και όμορφη, με ισότιμη πρόσβαση όλων σε κάθε υπηρεσία και λειτουργία. Μια πόλη αλληλεγγύης και συνοχής, όπου οι κοινωνικές δραστηριότητες του Δήμου αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά με τη συμμετοχή και την προσφορά των ενεργών πολιτών. Μια πόλη, όπου η ποιότητα της ζωής όλων μας βελτιώνεται καθημερινά, ακόμη και μέσα στις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε.

       Στην εποχή που οι αποστάσεις εκμηδενίζονται μέσα από το διαδίκτυο, ξεκινούμε ήδη την προσπάθεια για βελτίωση της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης του πολίτη, ώστε να μειώσουμε την ανάγκη φυσικής παρουσίας του Δημότη στις υπηρεσίες. Παράλληλα, μέσα από την ιστοσελίδα μας, με την αναβάθμισή της , επιδιώκουμε να προβάλλουμε τις ομορφιές του τόπου μας και κάθε στοιχείο που πολιτισμού και της ιστορίας μας.

     Η δικτυακή πύλη θα αποτελέσει ένα σημείο αμφίδρομης επικοινωνίας των επισκεπτών με τη Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου, με στόχο να εκφράζετε χωρίς φραγμούς η «φωνή» του πολίτη.

      Μέσα από την πλοήγησή σας, θα γνωρίσετε την ιστορία του Δήμου Θέρμου, την κοινωνική πολιτική του, τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, την εκπαίδευση, τους φορείς και συλλόγους κ.ά.

     Σας καλούμε, λοιπόν, να είστε κοντά μας, με τις προτάσεις, τις επισημάνσεις, τη βοήθεια, αλλά και την κριτική σας και ελπίζω ότι ο νέος ιστότοπος του Δήμου μας θα συμβάλλει σημαντικά  σ’ αυτό.
Σας καλω
σορίζουμε, λοιπόν, στη διαδικτυακή πύλη του Δήμου Θέρμου.

                                                     Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΟΥ

                                                                       ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

 


τελευταία νέα

Πρόσκληση σε ειδική δημόσια συνεδρίαση - Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

          Σας καλούμε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του ν. 3463/2006 (ΚΔΚ), καθώς και σύμφωνα με το άρθρο 13 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θέρμου, σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Θέρμου, την Κυριακή 09 Αυγούστου 2015 και ώρα 10.30 π.μ. με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης που μπορείτε να δείτε εδώ.

  Ανακοινώσεις
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΡΜΟΥ

 Το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου με αφορμή την αναγγελία του αδόκητου θανάτου του Φωτίου Θεοδώρου Ντρέλλια, πρώην Αντιδημάρχου, Δημοτικού Συμβούλου και εν ενεργεία  Συμβούλου της Τοπικής Κοινότητας Θέρμου,  συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα, Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015 και ώρα 12 μ. και μετά από πρόταση του Δημάρχου, αποφάσισε:

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

  Ανακοινώσεις
ΚΔΑΠ - Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Θέρμου

 Τι είναι το ΚΔΑΠ, Τι σκοπό έχουν τα ΚΔΑΠ και άλλες χρήσιμες απαντήσεις στις δικές σας ερωτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στους παρακάτω συνδέσμους:  Σελίδα 1

                                                                                       Σελίδα 2

  Ανακοινώσεις
Πρόσκληση σε τακτική δημόσια συνεδρίαση - Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Σας καλούμε, σύμφωνα  με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 σε τακτική δημόσια συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Θέρμου την 7 Αυγούστου 2015  ημέρα Παρασκευή και ώρα  10.00 π.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα θέματα που μπορείτε να δείτε εδώ.

  Ανακοινώσεις
Παράταση προθεσμίας υποβολής Αιτήσεων

Ανακοινώνεται παράταση της προθεσμίας υποβολής Αιτήσεων από τους δυνητικά ωφελούμενους του Ε.Π Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, που χρηματοδοτείται από το ΤΕΒΑ, έως 26  Αυγούστου 2015 

  Ανακοινώσεις
Πρόσκληση σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση - Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

             Σας καλούμε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5, άρθρο 65 παρ.5  του ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης), και του άρθρου 3 παρ. 3β του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Θέρμου, την Δευτέρα  3 Αυγούστου 2015 και ώρα 12:00, με θέμα ημερήσιας διάταξης που μπορείτε να δείτε εδώ.

 

 

 

  Ανακοινώσεις
Πρόσκληση σε τακτική δημόσια συνεδρίαση - Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

 Σας καλούμε, σύμφωνα  με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 σε τακτική δημόσια συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Θέρμου την 4 Αυγούστου 2015  ημέρα Τρίτη και ώρα  10.00   π.μ.  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα  θέματα που μπορείτε να δείτε εδώ.

  Ανακοινώσεις
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ«ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ &ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

 ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ
ΟΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ που κατοικούν στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας
Αιτωλοακαρνανίας να υποβάλλουν Αιτήσεις Υπαγωγής στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής
ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

 

  Ανακοινώσεις
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΚΔΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧOΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016

Παρακαλούνται οι μητέρες που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στo ΚΔΑΠ ΘΕΡΜΟΥ να προσκομίσουν επικυρωμένα  τα κάτωθι δικαιολογητικά μέχρι και την ΔΕΥΤΕΡΑ 10/8/2015

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Γλαβάς Σωτήρης, Δημαρχείο Θέρμου, τηλ. 2644360100 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

  Ανακοινώσεις
Πρόσκληση σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση - Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

 Σας καλούμε, σύμφωνα  με τις διατάξεις του άρθρου 75 παραγ. 6 του Ν.3852/2010 σε έκτακτη και κατεπείγουσα δημόσια συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Θέρμου την  21 Ιουλίου 2015  ημέρα  Τρίτη και ώρα 10.00 π. μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στo  θέμα που μπορείτε να δείτε εδώ.

  Ανακοινώσεις
Περισσότερα Νέα...
Σελίδα 9 από 37Πρώτη   Προηγούμενη   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Eπόμενη   Τελευταία   

on-line υπηρεσίες δημοτών


Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by SingularLogic