Θέρμου
Small text Medium text Large text

αναζήτηση


Πανοραμική Όψη


Εικονική Περιήγηση


δημοσκοπήσεις

Πείτε την γνώμης σας για το νέο site του δήμου μας

Καταχώριση Έρευνας  Προβολή Αποτελεσμάτων

 

 

 Τηλ.: 2644360100 , 2644360120

Fax: 2644023179

E-Mail: dthermo@otenet.gr

Ταχ/κή Δ/νση: ΘΕΡΜΟ – Τ. Κ.: 30008

Χαιρετισμός Δημάρχου

 

Αγαπητέ Δημότη και Αγαπητή Δημότισσα,

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Δήμου μας.     

 Το Θέρμο, είναι μια πόλη  με μεγάλη ιστορία, πολιτιστική προσφορά  και με ιδιαίτερες επιδόσεις στον τομέα των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών.

   Η ιστοσελίδα δεν είναι για μας αυτοσκοπός, αλλά ένα ακόμη εργαλείο για να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις ευθύνες που έχουμε αναλάβει απέναντι στους συμπολίτες μας.

 Ευθύνες για μια πόλη ανθρώπινη, φιλική προς το περιβάλλον, καθαρή και όμορφη, με ισότιμη πρόσβαση όλων σε κάθε υπηρεσία και λειτουργία. Μια πόλη αλληλεγγύης και συνοχής, όπου οι κοινωνικές δραστηριότητες του Δήμου αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά με τη συμμετοχή και την προσφορά των ενεργών πολιτών. Μια πόλη, όπου η ποιότητα της ζωής όλων μας βελτιώνεται καθημερινά, ακόμη και μέσα στις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε.

       Στην εποχή που οι αποστάσεις εκμηδενίζονται μέσα από το διαδίκτυο, ξεκινούμε ήδη την προσπάθεια για βελτίωση της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης του πολίτη, ώστε να μειώσουμε την ανάγκη φυσικής παρουσίας του Δημότη στις υπηρεσίες. Παράλληλα, μέσα από την ιστοσελίδα μας, με την αναβάθμισή της , επιδιώκουμε να προβάλλουμε τις ομορφιές του τόπου μας και κάθε στοιχείο που πολιτισμού και της ιστορίας μας.

     Η δικτυακή πύλη θα αποτελέσει ένα σημείο αμφίδρομης επικοινωνίας των επισκεπτών με τη Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου, με στόχο να εκφράζετε χωρίς φραγμούς η «φωνή» του πολίτη.

      Μέσα από την πλοήγησή σας, θα γνωρίσετε την ιστορία του Δήμου Θέρμου, την κοινωνική πολιτική του, τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, την εκπαίδευση, τους φορείς και συλλόγους κ.ά.

     Σας καλούμε, λοιπόν, να είστε κοντά μας, με τις προτάσεις, τις επισημάνσεις, τη βοήθεια, αλλά και την κριτική σας και ελπίζω ότι ο νέος ιστότοπος του Δήμου μας θα συμβάλλει σημαντικά  σ’ αυτό.
Σας καλω
σορίζουμε, λοιπόν, στη διαδικτυακή πύλη του Δήμου Θέρμου.

                                                     Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΟΥ

                                                                       ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

 


τελευταία νέα

Πρακτικά Δημοτικών Συμβουλίων

Μπορείτε να δείτε τα πρακτικά από τα δημοτικά συμβούλια:
Α) Εκλογή μελών οικονομικής επιτροπής. Πληροφορίες εδώ.

Β) Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου. Πληροφορίες εδώ.

Γ) Πρακτικό ορκωμοσίας αιρετών Δήμου. Πληροφορίες εδώ.

  Ανακοινώσεις
Ορισμός Αντιδημάρχων

Μπορείτε να βρείτε τον απόφαση 1/2011 που αφορά τον ορισμό των αντιδημάρχων εδώ.

  Ανακοινώσεις
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Σας ενημερώνουμε πως από τις 15 Μαρτίου 2011, όλες οι αποφάσεις του Δήμου μας θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα http://et.diavgeia.gov.gr
Με αυτό το πρόγραμμα, ενισχύεται στο μέγιστο η διαφάνεια της λειτουργίας του Δήμου.

  Ανακοινώσεις
Λύκειο Θέρμου (NEO)

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε όλους τους Συνδημότες μας πως σύμφωνα με την 134188/ΣΤ1/25-10-2010 απόφαση της Υπουργού Παιδείας, δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Άννας Διαμαντοπούλου εγκρίθηκε το κτιριολογικό πρόγραμμα για την ανέγερση του Λυκείου Θέρμου Ν.Α. Αιτωλοακαρνανίας (120 μαθητών).

Μία αναμενόμενη και ευχάριστη εξέλιξη στην προσπάθεια του Δήμου μας για την επίλυση του σχολικού κτιριολογικού προβλήματος που δημιουργήθηκε μετά τον σεισμό του 2007.

  Ανακοινώσεις
recycle_small.jpg
Πρόγραμμα Ανακύκλωσης (ΝΕΟ)

Ο Δήμος μας είναι στην εύχαριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του Προγράμματος ανακύκλωσης στην περιοχή μας. Έχουν ήδη παραδωθεί μπλε κάδοι ανακύκλωσης και ξεκινά άμεσα η ενημέρωση των δημοτών, με σκοπό να μην υπάρξουν προβλήματα κατά την διαδικασία. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

  Ανακοινώσεις
Οδοιπορικά του Δήμου Θέρμου

Ο Δήμος Θέρμου, σε μιά προσπάθεια ανάδειξης της φυσικής και πολιτισμικής ομορφιάς της περιοχής, σας καλεί να επισευτείτε τον νέο ιστοτόπο Οδοιπορικά, στον οποίο μπορείτε να περιηγηθείτε στους πανέμορφους προορισμούς του Δήμου μας.

  Ανακοινώσεις
Ανέγερση νέου διδακτηρίου για τη στέγαση του Γυμνασίου - Λυκείου Θέρμου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου συνήλθε σήμερα, Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010 στις 6.00 μ. μ. η ώρα, στο Δημοτικό Κατάστημα Θέρμου για συνεδρίαση, μετά από την 1/25-1-2010 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, που επιδόθηκε στο Δήμαρχο και σε καθένα Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου χωριστά σύμφωνα με το άρθρο 95 και 96 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν.3463/2006).
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρεθούν εδώ

Το διαβιβαστικό της απόφασης μπορεί να βρεθεί εδώ

  Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου
Πρόταση για την αναδιάρθρωση των πρωτοβάθμιων Ο.Τ.Α. (Σχέδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ)

Το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου συνήλθε σήμερα, Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010 στις 6.00μ. μ. η ώρα, στο Δημοτικό Κατάστημα Θέρμου για συνεδρίαση, μετά από την 1/25-1-2010 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, που επιδόθηκε στο Δήμαρχο και σε καθένα Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου χωριστά σύμφωνα με το άρθρο 95 και 96 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν.3463/2006).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

  Προσκλήσεις Δημοτικού Συμβουλίου
Περισσότερα Νέα...
Σελίδα 37 από 37Πρώτη   Προηγούμενη   28  29  30  31  32  33  34  35  36  [37]  Eπόμενη   Τελευταία   

on-line υπηρεσίες δημοτών


Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by SingularLogic