Ενημερωτικά μηνύματα για τις δασικές πυρκαγιές από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης για τις δασικές πυρκαγιές η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας θέλει να ενημερώσει τους πολίτες με τα παρακάτω βίντεο.

 

Ανακοίνωση για την συνετή κατανάλωση νερού.

 

Λόγω της μείωσης του υδροφόρου ορίζοντα εξαιτίας της παρατεταμένης ανομβρίας του φετινού καλοκαιριού, ο Δήμος Θέρμου καλεί τους δημότες να περιορίσουν τη χρήση του νερού που προέρχεται από το δίκτυο ύδρευσης στα όρια του αναγκαίου, ώστε να αποφευχθούν έτσι φαινόμενα λειψυδρίας. Επίσης κάνει γνωστό ότι απαγορεύεται η χρήση του δικτύου ύδρευσης για αρδευτικούς σκοπούς όπως για το πότισμα κήπων, για καθαρισμούς αυλών και για παρόμοιες χρήσεις.

Γιορτές Αγίου Κοσμά Αιτωλού 2017.

Κυκλοφόρησε το έντυπο πρόγραμμα των εκδηλώσεων Αγίου Κοσμά Αιτωλού του Δήμου Θέρμου για την περίοδο 16 έως 24 Αυγούστου 2017.

Κατεβάστε εδώ το έντυπο σε ψηφιακή μορφή.

Προβολή ταινίας για παιδιά.

Στα πλαίσια των πολιτιστικών δράσεων για παιδιά την Παρασκευή 21 Ιουλίου και ώρα 11:30 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου, θα προβληθεί η 3d animated ταινία της Walt Disney – Pixar  «Τα μυαλά που κουβαλάς».

Προβολή ταινίας για παιδιά.

Στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων για παιδιά που πραγματοποιούνται στο χώρο του Δήμου προβλήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουλίου, η 3D animated ταινία «Ο μικρός πρίγκηπας» και την παρακολούθησαν δεκάδες παιδιά. Η επόμενη προβολή έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Παρασκευή 21 Ιουλίου στην αίθουσα του δημαρχείου στις 11:30 και απομένει η ανακοίνωση του τίτλου.

Συνέχεια στις καλλιτεχνικές δράσεις για παιδιά.

Εμπλουτίζονται οι καλλιτεχνικές δράσεις για παιδιά στον Δήμο Θέρμου με την προβολή παιδικών ταινιών κάθε Παρασκευή. Εκτός από τα καθημερινά τμήματα θεατρικού παιχνιδιού που λειτουργούν ήδη στο χώρο του δημαρχείου, κάθε Παρασκευή θα πραγματοποιείται προβολή παιδικής ταινίας για τους μικρούς φίλους κάθε ηλικίας στον ίδιο χώρο.

Η πρώτη ταινία «Βαϊάνα» προβλήθηκε την Παρασκευή 7 Ιουλίου και την παρακολούθησαν δεκάδες παιδιά. Η επόμενη προβολή έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Παρασκευή 14 Ιουλίου στην αίθουσα του δημαρχείου στις 11.30 και απομένει η ανακοίνωση του τίτλου.

Ανακοίνωση για παραλαβή φρούτων.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, από 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Δήμου θα διανέμουν φρούτα στους δικαιούχους  του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου, στην οδό Τάκη Αραπογιάννη στο Θέρμο.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου να προσέλθουν για την παραλαβή.

 ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ