Προβολή ταινίας για παιδιά.

Στα πλαίσια των πολιτιστικών δράσεων για παιδιά την Παρασκευή 21 Ιουλίου και ώρα 11:30 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου, θα προβληθεί η 3d animated ταινία της Walt Disney – Pixar  «Τα μυαλά που κουβαλάς».

Προβολή ταινίας για παιδιά.

Στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων για παιδιά που πραγματοποιούνται στο χώρο του Δήμου προβλήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουλίου, η 3D animated ταινία «Ο μικρός πρίγκηπας» και την παρακολούθησαν δεκάδες παιδιά. Η επόμενη προβολή έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Παρασκευή 21 Ιουλίου στην αίθουσα του δημαρχείου στις 11:30 και απομένει η ανακοίνωση του τίτλου.

Συνέχεια στις καλλιτεχνικές δράσεις για παιδιά.

Εμπλουτίζονται οι καλλιτεχνικές δράσεις για παιδιά στον Δήμο Θέρμου με την προβολή παιδικών ταινιών κάθε Παρασκευή. Εκτός από τα καθημερινά τμήματα θεατρικού παιχνιδιού που λειτουργούν ήδη στο χώρο του δημαρχείου, κάθε Παρασκευή θα πραγματοποιείται προβολή παιδικής ταινίας για τους μικρούς φίλους κάθε ηλικίας στον ίδιο χώρο.

Η πρώτη ταινία «Βαϊάνα» προβλήθηκε την Παρασκευή 7 Ιουλίου και την παρακολούθησαν δεκάδες παιδιά. Η επόμενη προβολή έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Παρασκευή 14 Ιουλίου στην αίθουσα του δημαρχείου στις 11.30 και απομένει η ανακοίνωση του τίτλου.

Ανακοίνωση για παραλαβή φρούτων.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, από 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Δήμου θα διανέμουν φρούτα στους δικαιούχους  του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου, στην οδό Τάκη Αραπογιάννη στο Θέρμο.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου να προσέλθουν για την παραλαβή.

 ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ

Γνωστοποίηση λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στα πλαίσια της εφαρμογής των διατάξεων για την απλούστευση και προτυποποίηση των διαδικασιών γνωστοποίησης λειτουργίας των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΦΕΚ 1723Β/18-5-2017) καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να μεταβαίνουν
στη σχετική ιστοσελίδα προκειμένου να γνωστοποιούν την έναρξη λειτουργίας της επιχείρησής τους. Για την εισαγωγή στο σύστημα απαιτούνται τα διαπιστευτήρια του TaxisNet.

Ανακοίνωση για την παραλαβή φρούτων (ροδάκινα – νεκταρίνια).

 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου και ώρα από 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ., οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Δήμου θα διανέμουν φρούτα (νεκταρίνια – ροδάκινα)  στους δικαιούχους  του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου, στην οδό Τάκη Αραπογιάννη στο Θέρμο.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου να προσέλθουν για την παραλαβή.

 ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ