Περίληψη διακήρυξης

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ  ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ 31-01ΤΗΣ 1-2 ΚΑΙ 2-2-ΤΟΥ 2015

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

(Ακολουθεί λίστα με τα επισυναπτόμενα αρχεία προς κατέβασμα από τους ενδιαφερόμενους)

ΑΡΧΕΙΑ

1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

2. ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ

3. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

4. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

5. ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

6. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

7. ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

8. ΤΕΥΔ ΟΡΘΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Σύσκεψη του Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμου για την λήψη μέτρων ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.

Την Πέμπτη 25 Μαΐου έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Θέρμου, σύσκεψη με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό των φορέων που εμπλέκονται σε επίπεδο Δήμου σε δράσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από τις δασικές πυρκαγιές, ώστε να καθοριστούν οι δράσεις πρόληψης και ετοιμότητας και ο χρόνος υλοποίησής τους.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, ο Αντιδήμαρχος Θέρμου Παναγιώτης Καλογερής, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου Αστυνόμος Α’ Αλέξιος Αντωνίου, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θέρμου Πυραγός Αλέξανδρος Θεοδωρόπουλος, ο Δασοπόνος του Δασονομείου Θέρμου Σάββας Αυγέρης, ο Μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Απόστολος Τσινιάς, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Θέρμου Κων/νος Παπαθανασόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κων/νος Αναγνωστάκης και το Μέλος της Ομάδας Εθελοντών Θέρμου Θωμάς Σύρρος.

Στη σύσκεψη οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων με βαρύτητα στην πρόληψη των πυρκαγιών, καθώς και στην ενημέρωση των κατοίκων ώστε οι ίδιοι να καταστούν οι καλύτεροι φύλακες των επικίνδυνων περιοχών. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στη σωστή ενημέρωση με στόχο την απάλειψη  της κακής νοοτροπίας των εμπρησμών που αποσκοπούν στη δημιουργία βοσκοτόπων, καθώς όταν μία περιοχή κηρυχθεί αναδασωτέα απαγορεύεται η βόσκηση και οι παραβάτες τίθενται αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου.

Τονίστηκε επίσης ότι θα πρέπει να δοθεί βαρύτητα στην ενημέρωση των πολιτών ώστε να περιοριστούν τα ακαθάριστα οικόπεδα που αποτελούν πηγή κινδύνων και να συντηρηθεί το οδικό δίκτυο σε ικανοποιητικό βαθμό για να υπάρχει η καλύτερη δυνατή πρόσβαση σε όλες τις περιοχές σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς. Επίσης αποφασίστηκε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε περιοχές με αυξημένη επικινδυνότητα όπως το Κουρί, η Κ. Χρυσοβίτσα, η Ανάληψη, το Καλούδι, το Λευκό, η Μυρτιά και άλλες.

Κλείνοντας τη σύσκεψη ο Δήμαρχος Θέρμου επισήμανε ότι από την πλευρά του Δήμου θα γίνει το καλύτερο δυνατό σε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του, ώστε να υπάρχει η σωστή προετοιμασία για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Θα υποβληθεί αίτημα για την περαιτέρω ενίσχυση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θέρμου, έχει γίνει ήδη η προμήθεια δεξαμενής που θα τοποθετηθεί πάνω σε αυτοκίνητο του Δήμου και θα υπάρχει σε διαθεσιμότητα πρόσθετος εξοπλισμός όπως πριόνια και άλλα εργαλεία χρήσιμα στην κατάσβεση των πυρκαγιών. Τόνισε επίσης την αναγκαιότητα για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό των εντόπιων δυνάμεων, με προτεραιότητα στην πρόληψη και στην επικοινωνία. Ενημέρωσε δε ότι θα τοποθετηθούν από τον Δήμο Θέρμου κρουνοί κοντά στην Ι. Μ. Μυρτιάς, την Ι. Μ. Αγίου Ιω. Προδρόμου Ανάληψης και την Ι. Μ. Αγίας Παρασκευής Μάνδρας, για προστασία των Ι. Μονών. Τόνισε επίσης την αναγκαιότητα για προστασία του μοναδικού φυσικού πλούτου της περιοχής όπου κυριαρχεί η βλάστηση από Πλατάνια και άλλα μοναδικά είδη δέντρων, πολύτιμων για την περιοχή.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη των συνέδρων του Βυρωνικού Συνεδρίου στον Δήμο Θέρμου και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θέρμου.

Την Κυριακή 21 Μαΐου ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας υποδέχτηκε στο Δημαρχείο Θέρμου τους συνέδρους του 12ου Διεθνούς Βυρωνικού Συνεδρίου που ξεκίνησε στις 19 Μαΐου στο Μεσολόγγι. Απευθυνόμενος στους συνέδρους μίλησε για τον τόπο και την ιστορία του και μετά το καλωσόρισμα ακολούθησε η προσφορά αναψυκτικών και γλυκών στην πλατεία του Θέρμου.

Στη συνέχεια συνόδευσε τους συνέδρους στον αρχαιολογικό χώρο του Θερμίου Απόλλωνος και στο Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου ακολούθησε ξενάγηση από την αρχαιολόγο Κατερίνα Λεονταρίτη.

Οι σπουδαίες προσωπικότητες που ήρθαν στην πόλη μας, μετείχαν στο Διεθνές Βυρωνικό Συνέδριο το οποίο ξεκίνησε στις 19 Μαΐου στο Μεσολόγγι με γενικό θέμα «Byron και φύση», όπως οι πανεπιστημιακοί  Peter Graham καθηγητής του Πανεπιστημίου του Virginia Tech των Η.Π.Α., η καθηγήτρια του Παν/μίου του St. Thomas των Η.Π.Α. Young-Ok An, η ομάδα του καθηγητή του Πανεπιστημίου Notre Dame του Λιβάνου Naji Queijan, o David McClay επιμελητής των Ιστορικών Μουσείων Πινακοθηκών και Μνημείων του Εδιμβούργου στη Σκωτία και μία πλειάδα αριστούχων φοιτητών που κάνουν το μεταπτυχιακό τους με θέματα που αφορούν το έργο και τη ζωή του διάσημου Άγγλου ποιητή και φιλέλληνα.

Ο Δήμαρχος Θέρμου εξέφρασε τις ευχαριστίες του γι’ αυτή την επίσκεψη προς όλους και ιδιαίτερα στην Πρόεδρο της Βυρωνικής Εταιρείας Ροδάνθη Φλώρου.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμπαραστάτης ο Δήμος Θέρμου με το αίτημα για δωρεάν διέλευση των καρκινοπαθών από τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.

Συνάντηση με τους εκπροσώπους του “Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Ναυπακτίας «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»” και του “Κινήματος Αντίστασης Αλληλέγγυων Πολιτών Ναυπακτίας και Δωρίδας” Ιωάννα Σταυροπούλου και Παναγιώτη Μόσχο, είχε ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας την Δευτέρα 22 Μαΐου.

Ενημερώθηκε για την πρωτοβουλία των φορέων να διεκδικήσουν τη δυνατότητα να διέρχονται με μηδαμινό κόστος τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου “Χαρίλαος Τρικούπης” οι καρκινοπαθείς που μεταβαίνουν για θεραπεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε νοσοκομεία των Πατρών και αναγνωρίζοντας το δίκαιο του αιτήματος που αποτελεί αίτημα όλης της τοπικής αλλά και ευρύτερης κοινωνίας καθώς και το μέγεθος του προβλήματος, δήλωσε συμπαραστάτης στην πρωτοβουλία αυτή.

Κατόπιν τούτου αποφασίστηκε ο Δήμος Θέρμου να συνυπογράψει το σχετικό έγγραφο που θα επιδοθεί σε εκπρόσωπο της “ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ”, κατά την επίσημη κατάθεση του αιτήματος από αντιπροσωπεία φορέων.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση σε τακτική δημόσια συνεδρίαση στις 26/5/2017

   Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλούμε, σύμφωνα  με τις διατάξεις του άρθρου 75  του Ν.3852/2010 σε τακτική δημόσια συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Θέρμου την 26 Μαΐου 2017  ημέρα Παρασκευή και ώρα 8.30 π.μ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα  παρακάτω θέματα

ΘΕΜΑΤΑ

1ο:Ψήφιση – έγκριση δέσμευσης πιστώσεων προϋπολογισμού του Δήμου μας έτους 2017. 

2ο: Έγκριση δαπανών πάγιας προκαταβολής.

3ο:Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο τακτοποιητικής αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου μας έτους  2017.

4ο:Έγκριση διάθεση – δέσμευση πίστωσης ποσού   215.000,00   € με ΦΠΑ ,καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου :Διαμόρφωση προαυλίου χώρου Γυμνασίου Θέρμου με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση [άρθρο 32 του Ν.4412/2016] και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών.

5ο:Ορισμός δικηγόρου για την αριθμ.ΑΓ38/16-3-2017 ασκηθείσα αγωγή του κ. Λεωνίδα Βάρσου του Αριστοτέλη ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Πατρών κατά του Δήμου Θέρμου για την καταβολή οφειλόμενου ποσού από έργο εκτέλεσης τσιμεντόστρωσης και ασφαλτόστρωσης δημοτικών δρόμων του Τ.Δ. Παμφίου Δήμου Θέρμου εντόκως νομίμως από 27.11.2013 και όχι από της ασκήσεως της αγωγής.

6ο:Ορισμός δικηγόρου για την αριθμ.ΑΓ37/16-3-2017 ασκηθείσα αγωγή του κ. Λεωνίδα Βάρσου του Αριστοτέλη ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Πατρών κατά του Δήμου Θέρμου για την καταβολή οφειλόμενου ποσού από έργο εκτέλεσης τσιμεντόστρωσης και ασφαλτόστρωσης δημοτικών δρόμων του Τ.Δ. Σιταραλώνων  Δήμου Θέρμου εντόκως νομίμως από 27.11.2013 και όχι από της ασκήσεως της αγωγής.

7ο:Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας συνοπτικού διαγωνισμού της προμήθειας οικοδομικών υλικών για τις ανάγκες του Δήμου μας.

8ο:Ορισμός δικηγόρου του Δήμου για την υπεράσπιση συμφερόντων του Δήμου για την παραμονή Ειρηνοδικείου στο Θέρμο.

 

Κατεβάστε το αρχείο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 22. 5.2017

Επίκειται υπογραφή σύμβασης για την ανακατασκευή και ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας Θέρμου.

Συνάντηση με την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Θέρμου Κατερίνα Κυριακίδου είχε την Πέμπτη 18 Μαΐου ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας. Στην συνάντηση αυτή εξετάστηκαν επισταμένα τα προβλήματα που απασχολούν το Κέντρο Υγείας και συγκεκριμένα η λειτουργία του μικροβιολογικού και του ακτινολογικού τμήματος, καθώς και η κάλυψη δύο κενών θέσεων οδηγών ασθενοφόρου και παρασκευάστριας, όπως επίσης και η προμήθεια απινιδωτή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε γνωστό ότι επίκειται υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Θέρμου και της 6ης ΥΠΕ (Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας) της οποίας υποδιοικητής είναι ο Αιτωλοακαρνάνας Μιλτιάδης Ζαμπάρας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα ανακαίνισης και ανακατασκευής του Κέντρου Υγείας, με βάση την τεχνική έκθεση που συνέταξε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Θέρμου σε συνεργασία με τους μηχανικούς της 6ης ΥΠΕ.

Η δημοτική αρχή θέτει, κατά πάγια τακτική, σε πρώτη προτεραιότητα την επίλυση των ζητημάτων και προβλημάτων που έχουν να κάνουν με την παροχή υπηρεσιών υγείας στον Δήμο Θέρμου και για αυτό τον λόγο είναι φορέας πρωτοβουλιών αλλά και αρωγός σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών αυτών. Η υγεία αποτελεί ύψιστο αγαθό και οι πολίτες του Δήμου Θέρμου δικαιούνται να απολαμβάνουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό σωστές υπηρεσίες υγείας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πίνακες Κατάταξης

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΕ ή ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΠΕ ή ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΠΕ ή ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΕ ή ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΟΥ

Ταχ.Δ/νση : Πλατεία Νικολίτσα
 Ταχ.Κωδ. : 30 008 Θέρμο
 Τηλέφωνο : 2644360127
 FAX : 2644023179
 E-mαil : atsinias@ 1350.syzefxis.gov.gr Πληροφορίες : Απόστολος Τσινιάς

ΘΕΡΜΟ 8-5-2017 Αρ. Πρωτ. 1855

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Για την κατάρτιση καταλόγων ενδιαφερομένων ανά κατηγορίες έργων, μελετών, παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών, έτους 2017 (Αρθρο 118, παρ. 5 Ν.4412/2016)

Ο Δήμος Θέρμου, προκειμένου να προχωρήσει στην κατάρτιση καταλόγων ενδιαφερομένων ανά κατηγορίες έργων, μελετών, παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών για τη συμμετοχή στις δημόσιες ηλεκτρονικές κληρώσεις των παρ. 5 και 6, του άρθρου 118, του Ν.4412/2016, για το έτος 2017

ΚΑΛΕΙ

τους υποψήφιους αναδόχους που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στους καταλόγους του Δήμου, σε μια ή περισσότερες από τις παρακάτω κατηγορίες έργων ή μελετών:

Διαβάστε περισσότερα εδώ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 


Σχετικά έγγραφα:

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ

 

Μετονομασία Τοπικής Κοινότητας Μυρτέας

Ρυθμίστηκε με ενέργειες της δημοτικής αρχής μία σημαντική λεπτομέρεια που επί σειρά ετών παρέμενε σε εκκρεμότητα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε το σχετικό προεδρικό διάταγμα και από το Υπουργείο Εσωτερικών απεστάλη αντίγραφο του παπύρου στο Εθνικό Τυπογραφείο. Το προεδρικό διάταγμα δημοσιεύτηκε στο φύλλο της εφημερίδας της κυβερνήσεως αρ. 66, τεύχος πρώτο, στις 9-5-2017. Με το διάταγμα αυτό εγκρίθηκε η μετονομασία της Τοπικής Κοινότητας Μυρτέας του Δήμου Θέρμου σε Τοπική Κοινότητα Μυρτιάς, καθώς και του ομώνυμου οικισμού Μυρτέας σε οικισμό Μυρτιάς.

Η μετονομασία της Τοπικής Κοινότητας Μυρτιάς αποτελούσε παλαιό αίτημα των πολιτών της ομώνυμης Τοπικής Κοινότητας και είχε να κάνει με πρακτικούς κυρίως λόγους και πρωτίστως με το γεγονός ότι δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσει να αναγράφεται και με τα δύο ονόματα το εν λόγω τοπικό διαμέρισμα του Δήμου Θέρμου.  Κατόπιν των επισταμένων ενεργειών της δημοτικής αρχής, δόθηκε η δέουσα λύση και σε αυτό το πρόβλημα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επαναλειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και του Λαογραφικού Μουσείου Δήμου Θέρμου

Επαναλειτουργούν από τις αρχές Μαΐου η Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Λαογραφικό Μουσείο του Δήμου Θέρμου, έπειτα από τη στελέχωσή τους με νέο προσωπικό στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας οκτάμηνης διάρκειας.

Η Βιβλιοθήκη στεγάζεται στο  κτήριο του παλιού δημαρχείου το οποίο βρίσκεται στην πλατεία του Θέρμου. Περισσότερα από πέντε χιλιάδες βιβλία διατίθενται προς δανεισμό ενώ εκατοντάδες ακόμα σημαντικές εκδόσεις, πολλές εκ των οποίων σπάνιες,  προσφέρονται για μελέτη  στο ειδικά διαμορφωμένο αναγνωστήριο.  Στη συλλογή της Βιβλιοθήκης περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, εκδόσεις λογοτεχνικού, ιστορικού, λαογραφικού και θρησκευτικού περιεχομένου, φιλοσοφικά έργα και νομικά συγγράμματα, βιογραφίες, απομνημονεύματα – άπαντα, λευκώματα, δοκίμια, καθώς και αρχείο περιοδικών και εφημερίδων. Η παιδική λογοτεχνία έχει τη δική της θέση στη Βιβλιοθήκη του Δήμου Θέρμου που λειτουργεί τις καθημερινές από τις 8 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν  τηλεφωνικά στο 22640 22659.

Στο Λαογραφικό Μουσείο το οποίο στεγάζεται στο κληροδότημα Δημητρίου Υφαντή επί της οδού Αναστασίου Ακρίδα πλησίον της πλατείας του Θέρμου, εκτίθενται παραδοσιακά αντικείμενα που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής των κατοίκων του Δήμου Θέρμου και της ευρύτερης περιοχής της ορεινής Τριχωνίδας. Η συλλογή και διάσωση των εκθεμάτων άρχισε το 1991 με πρωτοβουλία  της Ιστορικής  Λαογραφικής Εταιρείας Απόκουρου (ΙΛΕΑ). Τα αντικείμενα που φυλάσσονται στο καλαίσθητο κτήριο προέρχονται από διαφορετικές χρονικές περιόδους του παρελθόντος και έχουν κατηγοριοποιηθεί ανάλογα με τη θεματολογία τους.  Τόσο οι δημότες όσο και οι επισκέπτες της περιοχής έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά σπάνια αντικείμενα καθημερινής χρήσης, εργαλεία, οικοσκευές, έπιπλα, όπλα, ενδυμασίες, αρχεία, έγγραφα αλλά και φωτογραφίες.  Με την περιήγηση στο μουσείο μπορούν να αντλήσουν πολύτιμες πληροφορίες για τις συνθήκες διαβίωσης, τις μεθόδους εργασίας, τα ήθη και τα έθιμα καθώς και  τις συνήθειες  των κατοίκων στο πέρασμα των χρόνων.  Η τεκμηριωμένη παρουσίαση των εκθεμάτων, η σπανιότητα πολλών εξ αυτών και η ενδιαφέρουσα θεματολογία του,  καθιστούν την επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο του Δήμου Θέρμου μοναδική εμπειρία. Το μουσείο λειτουργεί  τις καθημερινές από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι ενώ για τον προγραμματισμό  ομαδικών επισκέψεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 26440 23025.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ