Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής 3/11/2017

Σας καλούμε, σύμφωνα  με τις διατάξεις του άρθρου 75  του Ν.3852/2010 σε τακτική δημόσια συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Θέρμου την 3 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα  παρακάτω  θέματα.

ΘΕΜΑΤΑ

1ο:Έγκριση δαπανών πάγιας προκαταβολής.

2ο:Ανάθεση σε δικηγόρο σύμφωνα με την γνωμοδότησή του για αγωγή Καραδήμα Ελένης κατά του Δήμου Θέρμου [κατά τη διαδικασία των περιουσιακών διαφορών / εργατικές διαφορές].

3ο: Ψήφιση – έγκριση δέσμευσης πιστώσεων προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2017.

4ο:Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας και κατακύρωση γνωμοδότησης επιτροπής συνοπτικού διαγωνισμού για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΔΡΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ Τ. Κ. ΘΕΡΜΟΥ ΚΑΛΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΝΙΣΚΑΣ.

5ο:Κατακύρωση αποτελέσματος διαδικασίας διαπραγμάτευσης του έργου : ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΕΡΜΟΥ  μετά την ακύρωση της 100/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Θέρμου με την 220576/6.10.2017 απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

                                                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             

 

                                                                        ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Κατεβάστε εδώ το αρχείο.

Πρόγραμμα εορτασμού εθνικής επετείου 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940.

Γενικός σημαιοστολισμός Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, ως και Καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, Οργανισμών και Τραπεζών από της 8.00 το πρωί της 27ης Οκτωβρίου μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης  και φωταγώγηση αυτών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης έως 28ης Οκτωβρίου.

Στα Σχολεία, στις Δημόσιες Υπηρεσίες και Οργανισμούς θα γίνουν ομιλίες για το νόημα του εορτασμού.

Παρασκευή   27 Οκτωβρίου 2017

Ώρα 8.15 π.μ. το Γενικό Λύκειο Θέρμου στο Σεμιναριακό Κέντρο του Δήμου διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο: «Το Έπος του ’40 μέσα από την Έβδομη Τέχνη» {υπεύθυνοι κ. κ. Θεολογίττης Βενέδικτος  Τσέλιος Νικόλαος}.

Ώρα 08.30 π.μ. το  Γυμνάσιο  Θέρμου στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο: «Η Ελλάδα στη ρωγμή του Χρόνου» {υπεύθυνοι οι κ. κ. Σταμούλη Γερασιμούλα και Παπαθανάσης Γεώργιος}.

Ώρα 09.00 π.μ. το Δημοτικό Σχολείο Θέρμου στο  Πνευματικό Κέντρο Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου  διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο: «Το ΄40 … υπό την Σκέπη της Παναγίας» {υπεύθυνοι κ. κ.  Τσαρούχης Αντώνιος, Κοσμά Ελένη}.

Στις 11.00 π.μ. οι μαθητές και μαθήτριες των σχολείων με επικεφαλής τους καθηγητές και δασκάλους θα καταθέσουν στεφάνια στο Μνημείο των Πεσόντων.

Σάββατο  28  Οκτωβρίου  2017

Ώρα 7.00 π.μ. θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών.

Ώρα 10.15 π. μ. θα γίνει δοξολογία στον Ι. Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου και ομιλία από την  κ. Τσαρούχη Αντώνιο Υποδιευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου, με θέμα: «Το Έπος του ‘40».

Ώρα 10.45 π. μ. επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων.

Κατάθεση στεφάνων από τον κ. Δήμαρχο – Εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας  –  Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου –  Διοικητή του  Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θέρμου – Πρόεδρο Τ.K. Θέρμου – Εκπρόσωπο Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου – Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Ομίλου Θέρμου – Πρόεδρο Συλλόγου Φίλων  Αρχαιολογικού Μουσείου – Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου – Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου, Λυκείου Θέρμου – Πρόεδρο του Εμπορικού, Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Θέρμου – Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Θέρμου και Περιχώρων –  Πρόεδρο της Λ.Ε.Μ.Α.Θ  και Πρόεδρο του  Ι.Δ.Ε.Α.Π.Θ.

Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών.

«ΕΘΝΙΚΟΣ  ΥΜΝΟΣ»

Θα ακολουθήσει παρέλαση των μαθητών και μαθητριών των σχολείων.

Μετά την παρέλαση στο Δημοτικό Κατάστημα και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο θα δεξιωθούν τους δημότες.

Στη συνέχεια τα χορευτικά τμήματα του Ε. Ο. Θ. στην πλατεία θα χορέψουν  Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Τελετάρχης ορίζεται ο υπάλληλος του Δήμου κ. Αλέξανδρος Κοντός.

Παρακαλούνται να ρυθμίσουν:

α) Τα της δοξολογίας και της Επιμνημόσυνης Δέησης ο Αρχιερατικός Επίτροπος Θέρμου.

β) Τα της τάξης και κυκλοφορίας το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου.

γ) Τα της παρέλασης οι Γυμναστές των Σχολείων.

Τέλος, καλούνται  να παραστούν ο κ. Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου, οι Πολιτικές Αρχές, οι Υπάλληλοι, οι Σύλλογοι και τα Σωματεία, καθώς και ο λαός του Θέρμου.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα για τον Κώστα Δήμου Μαραγιάννη.

Φτωχότερος είναι από χθες ο πνευματικός και νομικός κόσμος της περιοχής μας, εξαιτίας του θανάτου του εκλεκτού συμβολαιογράφου, συγγραφέα, λαογράφου, ιστοριοδίφη και αντιστασιακού Κώστα Δήμου Μαραγιάννη.

Γνήσιο τέκνο του Δήμου Θέρμου ο εκλιπών (γεννήθηκε στο Μέγα Δένδρο το 1928) έμαθε τα πρώτα γράμματα στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού του και αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Θέρμου το 1946. Είχε μεσολαβήσει η κατοχή της χώρας από τον ναζιστικό ζυγό και η συμμετοχή του Κώστα Δήμου Μαραγιάννη στην Εθνική Αντίσταση. Εισήχθη το 1947 στην Θεολογική Σχολή, εργαζόμενος παράλληλα, αλλά σπούδασε Νομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 1955 και για διάστημα ενός έτους ασκήθηκε ως Δικηγόρος στην Αθήνα, στη συνέχεια υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία και το 1956 διορίστηκε συμβολαιογράφος Θέρμου όπου παρέμεινε έως το 1958. Ακολούθως μετατέθηκε στο Αγρίνιο όπου άσκησε τη συμβολαιογραφία έως το 1998 οπότε συνταξιοδοτήθηκε. Υπήρξε πολυγραφότατος και εξέδωσε πλήθος βιβλίων με ιστορικό και λαογραφικό περιεχόμενο, το οποίο αφορούσε την ευρύτερη περιοχή του νομού μας και όχι μόνο. Το έργο του ιδιαίτερα σημαντικό, αποτελεί σημαντική πηγή πληροφοριών για τον τόπο μας και σπουδαίο εργαλείο για τους μελοντικούς μελετητές και ιστορικούς για περαιτέρω έρευνα και ιστορική μελέτη.

Με δήλωσή του ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας εξέφρασε την οδύνη του για την εκδημία του Κώστα Δήμου Μαραγιάννη, τον οποίο χαρακτήρισε ως σπουδαίο πνευματικό άνθρωπο με μεγάλη προσφορά και τον οποίο είχε την τύχη να τιμήσει ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Θέρμου στις 12-8-2001. Απευθύνει δε  τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

                                                       ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική η συμμετοχή του Δήμου Θέρμου στη 2η Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού «Nostos 2017».

Θετικός είναι ο απολογισμός από τη συμμετοχή του Δήμου Θέρμου στη 2η Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού «Nostos 2017» που πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο από τις 13 έως τις 16 Οκτωβρίου. Η συμμετοχή στην Έκθεση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας που έχει χαράξει ο Δήμος, με βασικό στόχο να αποκτήσει η περιοχή την θέση που της αξίζει στον τουριστικό χάρτη.

Ο Δήμος Θέρμου συμμετείχε στη φετινή Έκθεση, όπως είχε κάνει και στην περσινή αντίστοιχη πρώτη διοργάνωση, με δικό του εκθεσιακό περίπτερο, την επιμέλεια του περιπτέρου είχε η δημοτική σύμβουλος Ιωάννα Καλημέρη που είχε αναλάβει και το στήσιμό του, μέσω του οποίου προβλήθηκε ποικιλοτρόπως το σπάνιο φυσικό κάλλος και τα μνημεία του πολιτισμού που διαθέτει η περιοχή αναφοράς του, ενώ διανεμήθηκε στους επισκέπτες φυλλάδιο τουριστικής προβολής του Δήμου.

Στο περίπτερο του Δήμου συμμετείχαν με υλικό προβολής της δραστηριότητάς τους τόσο οι ξενοδόχοι που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Δήμου Θέρμου, όσο και σύλλογοι όπως ο σύλλογος ΛΕΜΑΘ που το αντικείμενο του ενδιαφέροντός του σχετίζεται με το αντικείμενο της έκθεσης, καθώς και αυτοί που δραστηριοποιούνται στο κανόε καγιάκ και την ορειβασία. Το περίπτερο του Δήμου Θέρμου απέσπασε θετικές κριτικές και εκατοντάδες επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, τα μνημεία και τα αξιοθέατα, που από κοινού μπορούν να ικανοποιήσουν τον καταναλωτή.

Στην έκθεση συμμετείχε ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, ο οποίος ήρθε σε επαφή με διάφορα στελέχη, όπως τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού Γεώργιο Τζάλλα, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου, τον πρόεδρο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Σταύρο Μπένο, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα και άλλους.

Η παρουσία και αυτή τη χρονιά του Δήμου Θέρμου κρίνεται σημαντική, δεδομένου ότι η εν λόγω Έκθεση έχει στόχο την ανάδειξη, προβολή και προώθηση περιοχών και επιχειρήσεων, τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά και φιλοδοξεί να αποτελέσει διεθνές σημείο αναφοράς όλων των μορφών εναλλακτικού τουρισμού για όλους τους προορισμούς και για τους επαγγελματίες του κλάδου που δραστηριοποιούνται στη Μεσόγειο και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Φέτος συμμετείχαν 170 εκθέτες (από 90 την πρώτη χρονιά) και 45 ταξιδιωτικοί πράκτορες και εκπρόσωποι εξειδικευμένων ταξιδιωτικών γραφείων του εξωτερικού που αποδεδειγμένα ασχολούνται με αυτό το είδος του τουρισμού και επιθυμούν να εντάξουν στα προγράμματά τους, αλλά και να προσφέρουν στο πελατολόγιό τους, νέες και άγνωστες για τις αγορές στις οποίες απευθύνονται, περιοχές. Μεγάλης σημασίας για την Έκθεση ήταν οι συνεδριακές και παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και ομιλίες από στελέχη με μεγάλη εμπειρία στις ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εξώφυλλο φυλλαδίου.
Με τον κ. Μάρκο Δανά γεν. γραμματέα συνδέσμου ιαματικών πηγών.
Με τον περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα.
Με τον κ. Μπόκα A’ Αντιπρόεδρο Επιμελητηρίου Αιτωλνίας.
Με τον κ. Μπένο πρόεδρο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ».
Με τον δήμαρχο Ναυπάκτου.
Με τον αντιπεριφερειάρχη περιφερειακής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας κ. Καρπέτα.
‘Αποψη του περιπτέρου.
Άποψη του περιπτέρου.

Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής στις 20-10-2017.

Σας καλούμε, σύμφωνα  με τις διατάξεις του άρθρου 75  του Ν.3852/2010 σε τακτική δημόσια συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Θέρμου την 20 Οκτωβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.00 π.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα  παρακάτω  θέματα.

      ΘΕΜΑΤΑ

1ο:Έγκριση δαπανών πάγιας προκαταβολής.

2ο:Ψήφιση – έγκριση δέσμευσης πιστώσεων προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2017.

3ο: Ανάθεση σε δικηγόρο σύμφωνα με την γνωμοδότησή του για νομιμότητα αδειοδότησης περιπτέρου  στην κεντρική πλατεία του Θέρμου μετά το θάνατο του δικαιούχου.

4ο:  Ανάθεση σε δικηγόρο σύμφωνα με την γνωμοδότησή του για υπόθεση του ΟΚΠΑΠ – ΔΗΘ.

5ο:Έγκριση διάθεση – δέσμευσης πίστωσης ποσού 11.000,00   € [με το Φ.Π.Α]και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου : ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΑΜΒΡΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΒΡΥΣΗΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

 

Κατεβάστε εδώ το αρχείο.

Συμμετοχή του Δήμου Θέρμου στην έκθεση Νostos Expo 2017.

Ο Δήμος Θέρμου θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση του ελληνικού εναλλακτικού τουρισμού Nostos Expo η οποία και θα λάβει χώρα στη Ναύπακτο από τις 13 έως και τις 16 Οκτωβρίου 2017.

 

Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημ. Συμβουλίου στις 16-10-2017.

Σας καλούμε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης), σε τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Θέρμου, την 16η   Οκτωβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ον Μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων των φορέων Γενικής Κυβέρνησης στις ομάδες Λογαριασμών Νο 250- Κοινού Κεφαλαίου του ν. 2469/97και Νο 260- Ταμειακή Διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος

2ον Προτάσεις Τ. Κ.  Αμβρακιάς

3ον   Προτάσεις Τ. Κ.  Θέρμου

4ον   Προτάσεις Τ. Κ.  Καλουδίου

5ον   Προτάσεις Τ. Κ.  Κοκκινόβρυσης

6ον   Προτάσεις Τ. Κ.  Κόνισκας

7ον   Προτάσεις Τ. Κ.  Χαλικίου

8ον Έκθεση  της Οικονομικής Επιτροπής για τα έσοδα και έξοδα του Δήμου Θέρμου  από 1-4-2017 έως 30-6-2017

9ον Αποδοχή πίστωσης  1.685,00 ευρώ τέλη και δικαιώματα από εμποροπανηγύρεις, παζάρια

10ον  Κατανομή ποσού 14.837,71 ευρώ στις Σχολικές επιτροπές Α΄ βάθμιας και Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων έτους 2017 Γ΄ κατανομή

11ον Καθορισμός ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους πωλητών λαϊκών αγορών έτους 2018

12ον  Έγκριση της αριθ. 21/2017 απόφασης Δ/κοπυ Συμβουλίου Ο.Κ.Π.Α.Π.ΔΗ.Θ. «Καθορισμός δρομολογίων για μεταφορά νηπίων στου Παιδικό Σταθμό»

13ον Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού βαριάς αναπηρίας

14ον  Κατάταξη αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας σε κατηγορίες

15ον  Έγκριση απευθείας αγοράς οικοπέδου, για κατασκευή πλατείας στον οικισμό Νεροσύρτης Τοπικής Κοινότητας Χαλικίου

16ον Ορισμός επιτροπής παραλαβής του έργου: «Οδοποιΐα Τοπικής Κοινότητας Κόνισκας Δήμου Θέρμου

17ον  Αναμορφώσεις προϋπολογισμού έτους 2017

18ον  Διαγραφές – μειώσεις χρεών από τους χρηματικούς καταλόγους.

19ον Λειτουργία του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Θέρμου ( αίτηση οκτώ Δημοτικών Συμβούλων)

20ον  Αιτήσεις, έγγραφα, αναφορές

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Μαραγιάννης Κων/νος

Κατεβάστε το αρχείο

Παρεμβάσεις για έργα υδροδότησης στον Δήμο Θέρμου.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 29-9-2017 ψηφίστηκε πίστωση 150 χιλιάδων ευρώ, για αλλαγή δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Μυρτιάς που αποτελείται από αμίαντο, καθώς και συνέχιση του έργου αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Αγίας Σοφίας. Επίσης ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Θέρμου και της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας, για εκτέλεση έργου ύδρευσης στον οικισμό Κοσίνας Τ.Κ. Κοκινόβρυσης, ποσού 250.000 ευρώ.

Επίσης ενημερώνουμε ότι έγινε παρέμβαση εμπλουτισμού του δικτύου ύδρευσης από τις πηγές «Κλοποτά», με κατασκευή μικρής δεξαμενής από το προσωπικό του δήμου (μόνιμο αλλά και τους εργαζόμενους του κοινωφελούς προγράμματος), με αίσιο αποτέλεσμα ενίσχυσης της ποσότητας υδρευτικού ύδατος επιπλέον κατά 200 κυβικά ανά 24ωρο, για την εξυπηρέτηση της πόλης του Θέρμου.

Τέλος συντηρήθηκαν οι γεωτρήσεις του Οικισμού Θέρμου ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη άντληση ύδατος, αφού λόγω της συνεχιζόμενης μέχρι και σήμερα λειψυδρίας υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην ύδρευση.

Η Δημοτική Αρχή κάνει όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες ώστε να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ύδρευσης των δημοτών μας και ενημερώνουμε ότι αναμένονται και άλλες παρεμβάσεις προς αυτή την κατεύθυνση, σε όλο το φάσμα του δήμου.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 09-10-2017

Σας καλούμε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 2 και παρ. 5 (Πρόγραμμα Καλλικράτης), και του άρθρου 95 παρ. 2 ν. 3463/2006, σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Θέρμου, την Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:00, με θέματα συζήτησης:
1. Ιδιοκτησιακό καθεστώς των αυθαιρέτων κατασκευών, στη θέση «Πέρεβος Κάτω Μυρτιάς» Τ. Κ. Μυρτιάς, για τις οποίες βεβαιώθηκε πρόστιμο, σε βάρος του Δήμου μας, στην Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία.
Το θέμα επείγει διότι θα πρέπει άμεσα να υποβληθεί αίτηση θεραπείας προς την αρμόδια Πολεοδομική Αρχή για την άρση του προστίμου, το οποίο ως βεβαιωμένο στη Δ.Ο.Υ. θα προκαλέσει προβλήματα από την αδυναμία εξασφάλισης φορολογικής ενημερότητας.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Μαραγιάννης Κων/νος

Κατεβάστε το αρχείο